Officiële opening De Verpakkingswinkel Maastricht op 10 oktober

Op 10 oktober opent De Verpakkingswinkel Maastricht officieel haar deuren. De opening valt samen met de BBB Maastricht, waar De Verpakkingswinkel ook is vertegenwoordigd met een stand. De Verpakkingswinkel grijpt de beurs aan om de feestelijke opening van de nieuwe winkel te vieren, samen met de bezoekers. Dat betekent onder andere extra veel acties. Ter gelegenheid van de opening komt De Verpakkingswinkel ook met een nieuw inspiratiemagazine, genaamd PAKKEND

De Verpakkingswinkel 3.0. 
De Verpakkingswinkel Maastricht vervangt de voormalige winkel in Heerlen, die vanwege water- en bouwschade op 20 september 2020 noodgedwongen de deuren moest sluiten. Daarop begon de zoektocht naar een nieuwe locatie. De keuze viel uiteindelijk op de A-locatie aan de Hoekerweg in Maastricht. Elian van Bezouwen-Heijboer vertelt: “Met de winkel in Heerlen bedienden we ook veel klanten in en om Maastricht. De nieuwe locatie is bovendien veel beter bereikbaar, dankzij de ligging dicht bij de snelweg. Ook voor onze klanten uit België is deze vestiging heel goed en snel bereikbaar.” 

De nieuwe locatie werd direct aangegrepen voor de introductie van de nieuwe winkelformule: De Verpakkingswinkel 3.0. De nieuwe winkel is een experience center en ontmoetingsplek ineen, met als focus een omnichannel koopervaring voor nog meer winkelgemak. Naast een overzichtelijk en inspirerend productaanbod van gerenommeerde A-merken kunnen klanten hier ook terecht voor een kopje koffie, presentatie of vergadering.
Wilfried Schoof, Regiomanager, licht toe: “Medewerkers kunnen hier bijvoorbeeld productpresentaties geven of inspiratiesessies. Maar ook klanten mogen van deze ruimtes gebruikmaken, bijvoorbeeld om hun klanten te ontvangen. We hopen dat dit leidt tot waardevolle nieuwe ontmoetingen en verbindingen. Die rol pakken we als De Verpakkingswinkel graag, omdat we geloven in de kracht van samen. Samen met klanten en leveranciers maken we elkaars ambities waar.”

Festiviteiten tijdens BBB Maastricht 
De officiële opening van de nieuwe winkel wordt gevierd tijdens de BBB Maastricht, de plek waar horeca professionals samenkomen. Naast een stand vol verpakkingsinspiratie, profiteren bezoekers van extra acties en aanbiedingen, die geldig zijn in alle vestigingen van De Verpakkingswinkel. Ter gelegenheid van de opening van De Verpakkingswinkel Maastricht is er ook een inspiratiemagazine gemaakt: PAKKEND. Hierin staat meer informatie over de nieuwe winkelformule en de activiteiten van De Verpakkingswinkel. Niet alleen vanuit het eigen perspectief, maar vooral via verhalen van klanten en leveranciers. Want, zoals directeur Jacques van Bezouwen schrijft in zijn voorwoord: “Uiteindelijk is het hun ervaring die telt.” De directeur hoopt op nog meer mooie ervaringen, tijdens de beurs en natuurlijk in De Verpakkingswinkels zelf.