Over De Verpakkingswinkel

De Verpakkingswinkel is een onderdeel van Mokrupak Verpakkingen BV. Deze groothandel in verpakkingsmaterialen, disposables en hygiëneproducten is sinds september 2023 gevestigd in Weert. Wij staan net als ons moederbedrijf voor afspraak = afspraak. Wij voorzien industrie en detailhandel van het beste verpakkingsmateriaal, zowel met standaardverpakkingen als met verpakkingen op maat, passend bij de huisstijl van de klant. Ook zijn wij een betrouwbare partner als het gaat om decoratiemateriaal, hygiëne artikelen en kantoorbenodigdheden. Wij streven naar het bouwen en versterken van duurzame relaties. Overal waar wij komen, gaat onze aandacht uit naar verpakkingen.

Betrokkenheid en gedrevenheid bij De Verpakkingswinkel

Wij zijn actieve, oplossingsgerichte meedenkers. Onze medewerkers verdiepen zich in jouw bedrijf en helpen je met de meest passende verpakkingen voor jouw producten. Bovendien kan er nagenoeg altijd uit voorraad geleverd worden. Hierdoor kunnen we snel schakelen en heb je de producten snel in huis.

Verpakking als onderdeel van uw product

De vraag ‘Hoe maakt de verpakking jouw merk of product nóg beter?’ staat bij ons centraal. De functie van verpakken is jouw product beschermen en/of conserveren. Maar een verpakking kan ook een informerende functie hebben en bovendien een commerciële. Een aantrekkelijke verpakking verleidt ook tot aankoop. Hierbij verliezen wij de gebruiksvriendelijkheid en de verantwoordelijkheid ten opzichte van het milieu niet uit het oog. Wij helpen je graag bij het samenstellen van een efficiënt verpakkingsassortiment, zowel standaard als op maat gemaakt.

De Verpakkingswinkel is onderdeel van OptiGroup

OptiGroup is een toonaangevende Europese distributiegroep. OptiGroup-bedrijven ondersteunen meer dan 105.000 B2B-klanten, voornamelijk binnen de schoonmaak & facility management, horeca, gezondheidszorg, maakindustrie en de grafische sector, met producten en op maat gemaakte toeleveringsoplossingen die de bedrijfsvoering stroomlijnen en een succesvollere bedrijfsvoering bevorderen. Het hoofdkantoor van OptiGroup is gevestigd in Göteborg, Zweden. Meer informatie op www.optigroup.com.