Papieren Draagtassen

Hoe geef jij je aankopen mee?

De mooiste cadeaus geef je natuurlijk mee in een prachtige draagtas. Ideaal voor de lokale bezorging van winkels in eigen regio. Zo creëer je een mooie attentiewaarde van je bedrijf. Direct op voorraad en aantrekkelijke staffelkortingen.

Ook duurzame draagtassen

Deze papieren tasjes zijn gemaakt van een recyclebaar materiaal zoals papier en zijn een betere keuze voor het milieu. Onze Biodore® papieren tassen dragen ook het FSC keurmerk.

Niet alleen ga je voor een milieubewuste keuze, maar ook voor papieren (cadeau)tassen met een prachtige en luxe uitstraling

Alle soorten en maten papieren tassen 

De Verpakkingswinkel biedt veel verschillende soorten draagtassen voor winkels, webshops, restaurants en groothandels. Ook speciale cadeau tassen voor elke gelegenheid.

Van kraftpapier draagtassen, luxe tassen (van art paper), cadeautasjes (met of zonder design), canvas tassen, gekleurde papieren tassen,  allemaal verkrijgbaar in verschillende maten.Onze papieren tassen zijn voorzien van een platte handgreep, draagkoord of draaglint.

Onze hardlopers

Draagtassen met jouw huisstijl?
De meeste tassen zijn bedrukbaar. Dus je kunt je eigen logo op ze laten drukken. Neem hiervoor contact op met ons. Dit kan per mail of telefoon.

Over De Verpakkingswinkel

De Verpakkingswinkel is een onderdeel van Mokrupak Verpakkingen BV. Deze groothandel in verpakkingsmaterialen, disposables en hygiëneproducten is sinds 1970 gevestigd te Roermond. Wij staan net als ons moederbedrijf voor afspraak = afspraak. Wij voorzien industrie en detailhandel van het beste verpakkingsmateriaal, zowel met standaard verpakkingen als met verpakkingen op maat, passend bij de huisstijl van de klant. Ook zijn wij een betrouwbare partner als het gaat om decoratiemateriaal, hygiëne artikelen en kantoorbenodigdheden. Wij streven naar het bouwen en versterken van duurzame relaties. Overal waar wij komen, gaat onze aandacht uit naar verpakkingen.