Industrie/Webshop

Een pakketje verzenden?

De lockdown is deels opgeheven en afhalen in winkels is mogelijk. Bestellen via webshops is nog steeds populair. Verzenddozen blijven onmisbaar. Kortom veel pakketjes worden verzonden. Verpak ze veilig en beschermd in de verzendverpakkingen van De Verpakkingswinkel. Direct op voorraad met aantrekkelijke staffelkortingen.

Alle verzendmogelijkheden op één plek

De Verpakkingswinkel biedt veel verschillende verzendverpakkingen en verzendbenodigdheden van onder andere de bekende merken SendProofⓇ, HPX, FillPak en PadPak

We hebben een breed assortiment verzendverpakkingen waaronder verschillende soorten vouwdozen (dubbele en enkele golf), brievenbusdozen, postpakketdozen, palletdozen, luchtkussenenveloppen, fles verzendverpakkingen, verzendkokers en meer.

Aanvullend hebben alle verzendbenodigdheden die nodig zijn om je pakketje veilig en netjes te verzenden, zoals tape, vulmateriaal, folie en lint.

Slimme verpakkingen

We bieden jou een ruim aanbod aan verzendverpakkingen met slimme oplossingen voor allerlei soorten pakketjes. 

Kies bijvoorbeeld voor brievenbusdozen. Je bespaart verzendkosten en opslagruimte in het magazijn. Het pakketje kan zelfs als de klant niet thuis is gewoon bezorgd worden. Kledingzakken zijn ook erg handig. Een lichtgewicht oplossing die ideaal is voor het verzenden van kleding. Een voordeel van kledingzakken is dat ze ook als retourenvelop gebruikt kunnen worden dankzij de dubbele kleefstrook met afscheurperforatie. Ons kleinste formaat is geschikt voor elke standaard brievenbus.

Onze hardlopers

Over De Verpakkingswinkel

De Verpakkingswinkel is een onderdeel van Mokrupak Verpakkingen BV. Deze groothandel in verpakkingsmaterialen, disposables en hygiëneproducten is sinds 1970 gevestigd te Roermond. Wij staan net als ons moederbedrijf voor afspraak = afspraak. Wij voorzien industrie en detailhandel van het beste verpakkingsmateriaal, zowel met standaard verpakkingen als met verpakkingen op maat, passend bij de huisstijl van de klant. Ook zijn wij een betrouwbare partner als het gaat om decoratiemateriaal, hygiëne artikelen en kantoorbenodigdheden. Wij streven naar het bouwen en versterken van duurzame relaties. Overal waar wij komen, gaat onze aandacht uit naar verpakkingen.