Horeca

Thuisbezorgd of Take-away, geen probleem!

Of je nu zelf bezorgt of mensen komen afhalen onze verpakkingen zijn praktisch en representatief voor je restaurant, snackbar, broodjeszaak of cateringbedrijf.

Alle soorten horeca verpakkingen en benodigdheden

Bij De Verpakkingswinkel vind je alle producten die je in de horeca nodig hebt. We hebben draagtassen, cateringdozen, snackverpakkingen, folie, servetten en meer

Allemaal verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Ook hebben we veel materiaalsoorten van karton, papier, plastic, aluminium en zelfs bamboe papier.

Duurzame horeca producten

We hebben ook een groot assortiment duurzame horeca producten van merken als onder andere Biodore® en Depa®. Deze producten zijn een betere keuze voor het milieu en hebben een natuurlijke uitstraling.

Onze hardlopers

Over De Verpakkingswinkel

De Verpakkingswinkel is een onderdeel van Mokrupak Verpakkingen BV. Deze groothandel in verpakkingsmaterialen, disposables en hygiëneproducten is sinds 1970 gevestigd te Roermond. Wij staan net als ons moederbedrijf voor afspraak = afspraak. Wij voorzien industrie en detailhandel van het beste verpakkingsmateriaal, zowel met standaard verpakkingen als met verpakkingen op maat, passend bij de huisstijl van de klant. Ook zijn wij een betrouwbare partner als het gaat om decoratiemateriaal, hygiëne artikelen en kantoorbenodigdheden. Wij streven naar het bouwen en versterken van duurzame relaties. Overal waar wij komen, gaat onze aandacht uit naar verpakkingen.