Geschenkverpakkingen

De feestdagen komen eraan. Al voorbereid? 

Vind bij De Verpakkingswinkel de mooiste geschenkverpakkingen tijdens de feestdagenDirect op voorraad en aantrekkelijke staffelkortingen. 


Een perfect ingepakt cadeau is hét visitekaartje van je bedrijf

Een geschenkverpakking realiseert een ‘wow’ effect bij elke ontvanger. Feestelijk ingepakt maakt het geschenk extra speciaal. Een mooie attentiewaarde en een leuke waardering.

Alle feestelijke geschenkverpakkingen op een rij
De Verpakkingswinkel biedt volop mogelijkheden als het gaat om cadeauverpakkingen (o.a. cadeaupapier), voor webshops, winkels en groothandels. 

Van inpakpapier, (kartonnen) geschenkdozen (met of zonder deksel), cadeauzakkenwijnverpakkingen (wijnzakken en wijnkisten), bierverpakkingenrieten mandenblokbodemzakkenhouten kisten en meer. Om het helemaal af te maken, hebben we ook: vloeipapierstrikkenlinten en kleine decoraties.

Onze hardlopers

Wij hebben ook nog

Over De Verpakkingswinkel

De Verpakkingswinkel is een onderdeel van Mokrupak Verpakkingen BV. Deze groothandel in verpakkingsmaterialen, disposables en hygiëneproducten is sinds 1970 gevestigd te Roermond. Wij staan net als ons moederbedrijf voor afspraak = afspraak. Wij voorzien industrie en detailhandel van het beste verpakkingsmateriaal, zowel met standaard verpakkingen als met verpakkingen op maat, passend bij de huisstijl van de klant. Ook zijn wij een betrouwbare partner als het gaat om decoratiemateriaal, hygiëne artikelen en kantoorbenodigdheden. Wij streven naar het bouwen en versterken van duurzame relaties. Overal waar wij komen, gaat onze aandacht uit naar verpakkingen.