Junior Accountmanager – 40 uur per week – Maastricht

Groeiende groothandel in verpakkingen, disposables en hygiëneproducten zoekt een junior accountmanager voor onze nieuwe vestiging van De Verpakkingswinkel in Maastricht

Junior Accountmanager  

(40 uur per week)

Bij ons nieuwe experience center zijn wij op zoek naar jou! Jij bent een gedreven junior accountmanager, die graag rechtstreeks in contact staat met zakelijke klanten, een gezonde focus heeft op het resultaat en die op de winkelvloer kan aanpakken.

Wie zijn wij?

De Verpakkingswinkel is het meest complete adres voor verpakkingen en disposables in de volgende 5 productgroepen: industrie, food, luxe, hygiëne en kantoor. Daarnaast zijn we vooruitstrevend op het gebied van maatwerk verpakkingen. Ook gaan we een stapje verder als het gaat om dienstverlening op het gebied van voorraadbeheer en levering. Wij zijn onderdeel van Mokrupak Verpakkingen b.v., een groothandel in verpakkingen te Roermond. Naast onze groothandelswinkel in Maastricht hebben wij ook vestigingen van De Verpakkingswinkel in Eindhoven, Roermond en Weert. Tevens verkopen wij onze producten op onze webshop (www.deverpakkingswinkel.com).

Samen met Peijs Verpakkingen te Venlo, met ook een vestiging in Herongen (D), Barneveld Verpakkingen te Veenendaal en Den Haag zijn wij onderdeel van het Packaging cluster van OptiGroup (www.optigroup.com).

Wij zijn op zoek naar een actieve junior accountmanager/verkoopmedewerker voor De Verpakkingswinkel in Maastricht, waar rechtstreeks aan zakelijke klanten wordt verkocht en geleverd.

Wat ga je doen?

Als junior accountmanager/verkoopmedewerker ben je voor De Verpakkingswinkel Maastricht hét visitekaartje naar buiten toe. Je richt je dagelijks op het bezoeken en ontvangen van klanten, het genereren van leads, het zo nodig meedraaien in de winkel en het bezoeken van prospects om die vervolgens om te zetten in nieuwe, langdurige relaties en daarmee dito omzet. Je laat de wensen van de klant voortdurend aansluiten op het product- en dienstportfolio van De Verpakkingswinkel en creëert kansen op het gebied van cross- en upselling. Je vindt het een sport om in een concurrerende markt actief te zijn en ‘het commerciële spel’ te spelen. Hiermee lever je een belangrijke bijdrage aan de autonome groei van onze organisatie.

Met jouw enthousiasme til je onze sales naar een nog hoger plan. Hiervoor werk je niet alleen nauw samen met prospects/klanten en collega’s van je eigen vestiging, maar ook met collega’s van andere vestigingen. Klantvriendelijkheid, service, een goed humeur en een gezonde dosis humor zitten verankerd in je DNA.

Wat breng jij mee?

Buiten het feit dat je een enthousiaste aanpakker bent, is het volgende op jou van toepassing:

• Je hebt een afgeronde commerciële mbo-opleiding;

• Liefst heb je al enige relevante werkervaring;

• Met je sociale en communicatieve vaardigheden vergroot je voortdurend je gunfactor bij klanten;

• Onderhandelen, ondernemen en het zoeken van kansen zit jou in het bloed.

Wat bieden wij je?

Je komt in een dynamische, zichzelf steeds verbeterende handelsomgeving te werken met een informele en klantgerichte bedrijfscultuur. Sterke kwaliteitskenmerken en een ‘hands on-mentaliteit’ staan bij ons voorop.

En verder bieden we je:

• Een marktconform salaris, goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden en een auto van de zaak;

• Goede aansturing en begeleiding door de regiomanager;

• Volop mogelijkheden jezelf te ontwikkelen met training, opleiding en coaching.

Herken je jezelf in deze vacature? Mail dan je cv voorzien van je motivatie om bij ons te komen werken naar: Elian van Bezouwen-Heijboer, e.bezouwen@mokrupak.nl.

(P.S. De volgende stap is een kort telefoongesprek, de tweede een live kennismaking. En als we het echt zien zitten met elkaar loop je een dagdeel mee met een aantal toekomstige collega’s.)