De Verpakkingswinkel Heerlen krijgt nieuwe locatie in Maastricht!

30 september 2020 is een dag die onze collega’s van de Verpakkingswinkel in Heerlen niet snel zullen vergeten. Het pand had water- en bouwschade en slechts enkele uren later werd de winkel vanwege veiligheidsrisco’s gesloten. Het pand mag tot op de dag vandaag nog steeds niet betreden worden. Na goed zoeken viel ons oog op de nieuwe locatie in Maastricht. De verhuizing grijpen we meteen aan voor de introductie van onze vernieuwde winkelformule: De Verpakkingswinkel 3.0. Hier draait alles om inspiratie, ontmoeting en nog meer shopgemak. Als alles volgens plan verloopt, openen we in september 2022 de deuren van De Verpakkingswinkel Maastricht.

A-locatie
“Maastricht is een logische keuze, omdat we met de winkel in Heerlen ook veel klanten uit deze omgeving bedienen”, verklaart Elian van Bezouwen. “De nieuwe locatie is bovendien veel beter bereikbaar, dankzij de ligging dicht bij de snelweg. Verder worden we straks omringd door ondernemers in met name horeca en toerisme. Zij kunnen onze producten heel goed gebruiken voor hun dagelijkse business. Dat geldt trouwens voor alle bedrijven, denk aan industriële en logistieke dienstverleners en kantoren. Met de nieuwe locatie staan we letterlijk nog dichter bij de klant en dit biedt tevens mogelijkheden tot het aantrekken van nieuwe klanten. Het pand is ook veel groter (1.300m2 in totaal) en biedt letterlijk ruimte aan onze nieuwe winkelformule: De Verpakkingswinkel3.0.”

De Verpakkingswinkel 3.0: inspiratie en ontmoeting
“We slaan 2.0 over,” vult Wilfried Schoof, Regiomanager, aan. “Als we dan toch opnieuw moeten beginnen, dan doen we het meteen goed. De Verpakkingswinkel 3.0 is een experience center en ontmoetingsplek ineen, met als focus een omnichannel koopervaring voor nog meer winkelgemak. Naast een overzichtelijk productaanbod komen er ook presentatie- en vergadermogelijkheden en een gezellig koffiehoek. We nodigen klanten graag bij ons in de winkel uit. Je kunt hier veel meer laten zien. Ook mogelijkheden waar de klant of jijzelf misschien nog niet eerder aan hadden gedacht. Zien, voelen, ervaren en ontmoeten: De Verpakkingswinkel 3.0 opent deuren voor new business. Klanten verlaten de winkel met een voldaan gevoel en boordevol goede ideeën.”

Toekomst
De winkel in Maastricht wordt de pilotstore voor de nieuwe winkelformule, die we in de toekomst ook willen introduceren in de andere vestigingen van De Verpakkingswinkel. Volgens planning is de winkel in augustus klaar en kunnen we beginnen met proefdraaien, waarna naar verwachting in september de feestelijke opening volgt. Klanten van de winkel in Heerlen krijgen binnenkort een persoonlijk bericht over de heropening. Uiteraard ontvangen jullie dit bericht ook.

We kunnen niet wachten om iedereen straks weer in de winkel te kunnen ontvangen!

Boven getoonde foto’s zijn impressies en geven weer hoe het er ongeveer uit komt te zien.
Zodra we meer actuele foto’s hebben, worden deze weer met jullie gedeeld.