Accountmanager Food – 40 uur per week – Mokrupak – Roermond

Groeiende groothandel in verpakkingen, disposables en hygiëneproducten zoekt voor 
Mokrupak Verpakkingen Roermond een
Accountmanager Food (40 uur per week)

Wil jij werken in een commerciële en dynamische omgeving? Heb je een ‘neus’ voor handel en zoek je een baan met afwisseling? Lees dan vooral verder!

Wie zijn wij? 
Mokrupak Verpakkingen is een specialist op het gebied van verpakkingen, disposables en hygiëneproducten voor de ambachtelijke retail, food service, (non-) food industrie en de (semi) overheid. We beschikken over een ruim assortiment aan verpakkingsmaterialen en -producten en we zijn vooruitstrevend op het gebied van maatwerk verpakkingen. Ook gaan we een stapje verder als het gaat om dienstverlening op het gebied van voorraadbeheer, levering, montage en onderhoud. Mokrupak Verpakkingen is uitgegroeid tot een begrip als het gaat om het omzetten van verpakkingswensen in concrete verpakkingsconcepten.
Naast onze groothandel hebben wij De Verpakkingswinkel met 4 vestigingen in Eindhoven, Maastricht, Roermond en Weert.

Samen met Peijs Verpakkingen te Venlo, met ook een vestiging in Herongen (D), Barneveld Verpakkingen te Veenendaal en Den Haag zijn wij onderdeel van het Packaging cluster van OptiGroup (www.optigroup.com).

Wat ga je doen?

Als accountmanager Food ben je voor Mokrupak Verpakkingen hét visitekaartje naar buiten toe. Je richt je dagelijks op het genereren van leads en het bezoeken van prospects in de ambachtelijke retail en food industrie, om die vervolgens om te zetten in nieuwe, langdurige relaties en daarmee dito omzet. Je laat de wensen van de klant voortdurend aansluiten op het product- en dienstportfolio van Mokrupak Verpakkingen en creëert kansen op het gebied van cross- en upselling. Je vindt het een sport om in een concurrerende markt actief te zijn en ‘het commerciële spel’ te spelen. Hiermee lever je een belangrijke bijdrage aan de autonome groei van onze organisatie.

Met jouw enthousiasme til je onze sales naar een nog hoger plan. Hiervoor werk je niet alleen nauw samen met prospects/klanten en collega’s van je eigen vestiging, maar ook met collega’s van andere vestigingen. Klantvriendelijkheid, service, een goed humeur en een gezonde dosis humor zitten verankerd in je DNA.

Wat breng jij mee?

Buiten het feit dat je een enthousiaste aanpakker bent, is het volgende op jou van toepassing:

  • Je hebt een afgeronde commerciële hbo-opleiding;
  • Je hebt een aantal jaar relevante werkervaring;
  • Met je sociale en communicatieve vaardigheden vergroot je voortdurend je gunfactor bij klanten;
  • Onderhandelen, ondernemen en het zoeken van kansen is voor jou als een tweede natuur;
  • En uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Evaring in de ambachtelijke retail en de food industrie is een pré.

Wat bieden wij je?

Je komt in een dynamische, zichzelf steeds verbeterende handelsomgeving te werken met een informele en klantgerichte bedrijfscultuur. Sterke kwaliteitskenmerken en een ‘hands on-mentaliteit’ staan bij ons voorop.

En verder bieden we je: 

  • Een marktconform salaris, goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden en een auto van de zaak;
  • Volop mogelijkheden jezelf te ontwikkelen met training, opleiding en coaching.

Herken je jezelf in deze vacature? Mail dan je cv voorzien van je motivatie om bij ons te komen werken naar: Elian van Bezouwen-Heijboer, e.bezouwen@mokrupak.nl.

(P.S. De volgende stap is een kort telefoongesprek, de tweede een live kennismaking. En als we het echt zien zitten met elkaar loop je een dagdeel mee met een aantal toekomstige collega’s.)